Rólunk
Rólunk

PestiAblak, az ár és a minőség találkozása

A Schweiker-Pesti Kft. 1997-óta foglalkozik műanyag és alumínium nyílászárók gyártásával és forgalmazásával Kecskeméti telephelyén.

Gyártó csarnokunkban modern gépekkel és magasan kvalifikált szakembereinkkel minőségi műanyag és alumínium nyílászárókat állítunk elő hazai és külföldi megrendelőink számára.

A nyílászárók gyártása mellett garázskapuk, beltéri ajtók, tetősík ablakok, redőnyök, rovarhálók és télikertek értékesítése és beépítése a fő tevékenységünk, továbbá vállaljuk családi házak, társas házak nyílászáró cseréjét komplett visszajavítással és színezését is.

Nyílászáróinkat valamint a hozzá tartozó kiegészítőket (redőny, szúnyogháló, párkány esetleg beltéri ajtó, garázskapu) rövid határidővel elkészítjük, Megrendelő igénye szerint helyszínre szállítjuk és beépítjük.

Az épületek komfort fokozatának növelése érdekében árnyékolástechnikai kínálatunkban a redőnyökön túl szerepelnek a zsalugáterek, zsaluziák, reluxák és szalagfüggönyök is. Fenti termékek működtetését tekintve kívánság szerint részleges, vagy akár teljes körű automatizálással is tudjuk önöknek biztosítani, úgynevezett “INTELLIGENS HÁZ” megoldással.

A termékek értékesítésen túl teljes körű szolgáltatást nyújtunk a helyszíni felméréstől a szaktanácsadáson, tervezésen, hitelügyintézésen át a kiszállításig és a beépítésig, ablakcsere esetén akár a bontott nyílászárók elszállítását is vállaljuk.

PestiAblak: energiatakarékosság mindörökre 20 éves szakmai tapasztalattal

Minden részletre kiterjedő műszaki szaktanácsadás a tervezés folyamatától a termékcsalád kiválasztásán keresztül a beépítésig, képzett kollégák segítségével.

Hívja bátran munkatársainkat; ingyenes szaktanácsadás és felmérés minden kedves leendő megrendelőnk részére az ország egész területén!

KÉRJEN TŐLÜNK AJÁNLATOT

REFERENCIÁINK

Ismerje meg referenciánikat és rendelje meg tőlünk!