Vezérlés

ÁRNYÉKOLÁSTECHNIKA

Vezérlés


Az automatika alkalmazásának köszönhetően, a redőnyök egy távirányító vagy egy fali kapcsoló segítségével vezérelhetők, de egy integrált,

több berendezést irányító vezérlőrendszer elemeként is működhetnek, a felhasználó igényeitől és az időjárási tényezőktől függően.

A redőnyök elektromos meghajtással való felszerelése határozottan növeli előnyeit, mint pld. az energiatakarékosságot, vagy a betörés elleni védelmet.

 

Beépítés
A cég redőnyeit speciálisan képzett szerelőcsoportok szerelik be, melyek évente egyszer kötelező továbbképzésben vesznek részt, ezáltal bővítve szaktudásukat.

Ügyfeleinknek ajánljuk, hogy már az épület tervezési szakaszában látogassanak el kiállítótermünkbe, a redőny felszerelésére való hely megtervezésének céljából.

Előnyök
Energiatakarékosság
A leeresztett redőny egy plusz hőszigetelő réteget ad a háznak, ami a fűtési számlák csökkenésével jár együtt. Nyáron viszont a helyiségek túlságos felmelegedését  akadályozzák a redőnyök, biztosítva a  kellemes hűvöset, ezáltal csökkentve a légkondicionáló berendezések használatának szükségességét.

Magánszféra
A leeresztett redőny nemcsak a szomszédok kíváncsi pillantásai elől véd, hanem a kívülről bejövő nem kívánt zaj számára is akadályt jelent. Ezáltal a ház belsejében egy meghitt légkört teremtünk, amely a nap bármely szakában kényelmet és kikapcsolódást biztosít.

Kényelem és funkcionalitás
Az elektromos motorral működtetett redőnyök biztosítják használatuk kényelmét, nemcsak a rádiós távvezérlésnek, de az idő-automata, valamint a változó időjárási viszonyokra reagáló vezérlésnek köszönhetően (pl. a redőny magától ereszkedhet le eső esetén).

Biztonság
A redőnyök esetében alkalmazhatók a redőnypalást feltolását megnehezítő biztosítók, amelyek hozzájárulnak a ház betörés elleni védelméhez. Ezen kívül, már maga a leeresztett redőny is visszariaszthatja a tolvajt a betörési kísérlet megkezdésétől.

KÉRJEN TŐLÜNK AJÁNLATOT

REFERENCIÁINK

Ismerje meg referenciánikat és rendelje meg tőlünk!