Redőnyök

Redőnyök

Redőnyök


A redőnyök optimális védelmet nyújtanak a napsugárzással szemben, valamint hozzájárulnak a zajszint csökkentéséhez is.

A redőnyöket első sorban azok számára ajánljuk, akiknek különösen fontos otthonuk intim hangulatának megőrzése és biztonsága.

A legjobb minőségű elemekből készülnek, ezzel biztosítva a felhasználás kényelmét és a többéves, zavartalan működést.

Felső tokos redőny – nyílászárók tetejére épített  

 

A redőny tokja és a vezetősínek a legmagasabb minőségű műanyagból készülnek. A redőnytokban egy vastag réteg hőszigetelő tulajdonságokkal rendelkező polisztirolhab található. A redőny közvetlenül az ablakhoz kapcsolódik, beépítés után a fal részévé válik. Az ellenőrző (szerviz) nyílás a redőny alján található, ami lehetővé teszi beépítését a fal külső oldalán, és a helyiségen belül is, ez jelentősen befolyásolja a redőny esztétikáját a beépítés után.
Új építésű házaknál, és meglévő épület felújítása során is alkalmazható.

Ablakra ráépítendő rendszer
A redőny a szerelőnyíláson belül kerül beszerelésre, a szerelés után a fal részévé válik
A redőnytok elemei és a vezetősínek PVC-ből készülnek, a vezetősínek pedig aluminiumból.
Már létező épületek valamint új beruházások esetében is alkalmazhatók
A redőny teljes beépítésének lehetősége (a szerviznyílás kivételével, amely szabad hozzáférést biztosít a redőny szerkezetéhez), az épület homlokzatának elkészítése közben

Külső tokos redőny


 

Több színárnyalatban kapható, így a ház külsejéhez illeszkedő színt lehet választani.

A rendszer az ablak külső oldalán kerül beépítésre
Ennek a megoldásnak a hatalmas előnye a redőny felszerelésének lehetősége az építkezés bármely fázisában, és már meglévő épületre is
A tartós, lakkozott alumíniumból készült redőnytokok és palástok hosszú éveken át biztosítják a külső redőnyök használatából eredő előnyöket.

VAKOLHATÓ TOKOS REDŐNY

Ezt a típust újházak esetében és utólagosan szigetelésre kerülő házaknál egyaránt használják. A rendszer az ablak külső oldalán kerül beépítésre, amelyhez egy vakolóél tartozik. A vakolóél biztosítja, hogy a redőnydoboz hőszigetelő anyag használatával a homlokzat síkjába kerüljön és a vakolattal együtt eltakarja a redőnydoboz függőleges részét. A szervíznyílás a külső részen, a redőnydoboz alján van kialakítva. A redőnydoboz és a hozzá tartozó lefutósín alumíniumból készül, biztosítva ezzel a tartósságot.

KÉRJEN TŐLÜNK AJÁNLATOT

REFERENCIÁINK

Ismerje meg referenciánikat és rendelje meg tőlünk!