Bejárati ajtók

Bejárati ajtók

Egyéb bejárati ajtók


 

A kínálatából mindenki kiválaszthatja az igényének legmegfelelőbb ajtómegoldást akár a formát, a színt, vagy az árat tartja a legfontosabb szempontnak. Legyen szó a klasszikus, egyszerűbb vonalvezetésről, vagy extravagáns feltűnő új formavilágról, itt mindenki megtalálja a saját stílusát!

Itt megtalálja

az igényének megfelelő árat,
minőségi funkcionalitást,
új lehetőségeket,
biztonságot minden szinten,
stílusos megoldásokat,
a tökéletes designt.

Alumínium ajtók


 

A Schweiker-Pesti Kft. alumínium profilból gyárt bejárati ajtókat, ablakokat, portálokat és válaszfalakat. A szerkezetek alapjaiként szolgáló alumínium alkotóelemek beszállítói elismert európai profil gyártók.

A konstrukciók könnyedsége és az üvegezési lehetőségek maximális kihasználása, akár a legmerészebb építészeti megoldások kivitelezését is lehetővé teszik.

A gazdag színválasztékban kapható alumínium boltkirakatok lehetővé teszik a kirakat hangulatának a hozzáigazítását a cég jelleméhez és kínálatához, valamint a versenytársaktól való megkülönböztetést.

Egy speciális rendszerre épülve garantálják a szerkezet könnyedséget és az üvegezés maximális kihasználását, ami lehetővé teszi a kiállítótér növelését. A vásárlás megkönnyítésének és kényelmesebbé válásának céljából lehetőség van egy automata ajtós kirakat felszerelésére. Ez a megoldás kétségkívül javítja a helyiség felhasználhatóságát, pl. elérhetőbbé téve azt a mozgáskorlátozott vásárlók számára.
A télikert több feladatot lát el, funkcionálhat beüvegezett nappaliként, kertként vagy használhatjuk napfényes ebédlőként a “szabad ég” alatt. Helyesen megtervezve és megépítve egy olyan helyiség szerepét öltheti be, amely begyűjti a meleget az egész ház számára, és hozzájárul az energiafelhasználás csökkenéséhez.

A Schweiker-Pesti Kft. a legmagasabb minőségű alumínium rendszereket kínálja, amelyeket a magas minőség, tartósság ésesztétika jellemez. Az oldalsó elemek, amelyek az oszlopok közé kerülnek beépítésre,

bármely rendszerből választhatók, akár műanyagból, akár alumíniumból a RAL színek széles skálájában vagy faerezetes dekorfóliával borítva.

Műanyag ajtók


 

A hagyományos vonalvezetésű ajtók a bevált, megszokott formavilágot egyesítik a modern egyedi elképzelésekkel, így teszi teljesebbé otthonának bejáratát.

Előnyei:

biztonságos működés 5 év garanciával
időjárás káros hatásaival szembeni ellenállás
jobb hő- és hangszigetelés, akár 3-rétegű üvegezés
megjelenésük minden igényt kielégít
modern biztonsági megoldások.
Ha Ön a konzervatív jól bevált formavilágot kedveli, vagy szeretné egyedivé varázsolni otthona bejáratát, akkor mi megvalósítjuk álmát.

Itt megtalálhatja akár egyszárnyas, vagy kétszárnyas kivitelű ajtóját, oldal vagy felülvilágítóval kiegészítve, illeszkedve a homlokzati nyílászárók stílusához, mind színben, mind pedig formáját illetően, 70 mm beépítési mélységben.

KÉRJEN TŐLÜNK AJÁNLATOT

REFERENCIÁINK

Ismerje meg referenciánikat és rendelje meg tőlünk!