Kiegészítő termékek

Kiegészítő termékek

Álosztók


 

Az ablak egyedi díszítő elemei, amellyel elegáns megjelenést kölcsönözhetünk nyílászáróinknak. Felhasználási területe igen szerteágazó, hiszen akár műemlék jellegről legyen szó, akár a legújabb trendekről, minden stílusban megállja a helyét.

Üvegek


 

A hő-átbocsátási értékek csökkenésének köszönhetően az alap 2-rétegű üvegezés mellett ma már természetes a 3-rétegű üvegszerkezet is, sőt a passzív házas megoldásoknál elengedhetetlen a 4-rétegű üvegek alkalmazása. Az üvegszerkezet kiválasztásánál figyelembe vehetünk más szempontokat is, a beláthatóság, hangszigetelés, biztonság és energia megtakarítás.

Szellőzők


 

A nem megfelelő légcsere, következtében a belső pára lecsapódik és megjelenik a penészedés. A komfortos környezethez elengedhetetlen az optimális páratartalom és fűtési energia megtakarítás összhangja. A nyílt égésterű gázkészülékekkel rendelkező helyiségeknél biztosítani kell a megfelelő levegő utánpótlást. A fentiekre kínál megoldást az intelligens légbevezető.

Takarólécek


 

A takaróprofilok, a szerelési hézagok eltakarásához szükségesek, emelet védik a púrhabot az UV sugárzástól, és esztétikailag is hozzájárulnak az egységes összkép kialakításához. Legyen szó akár az alap fehér, vagy színes ablakról a széles termékválasztékból mindenki megtalálja a legmegfelelőbb megoldást.

Párkányok


 

Nagyon fontos, hogy az ember időben kiválassza a megfelelő ablakkönyöklőt, hiszen akár a külső, akár a belső párkányról legyen szó, az minden esetben nagymértékben hozzájárul otthonunk harmonikus összképéhez. Termékpalettánk minden igényt kielégít, hiszen itt mindenki megtalálja a saját igényének, stílusának megfelelő legjobbat.

KÉRJEN TŐLÜNK AJÁNLATOT

REFERENCIÁINK

Ismerje meg referenciánikat és rendelje meg tőlünk!